Skicka in för slipning

Nu kan du skicka in föremål för slipning till oss!

Du kan skicka din kniv, sax, frisörsax (även japanska, konvexa osv), sekatör, häcksaxskär osv till oss så slipar vi den/dem åt dig. Det går också bra att komma och lämna hos oss, men ring innan på 073-510 14 91 så vi verkligen är på plats. Skriv då ut och fyll i ordersedeln, ta den med dej och lämna den till oss tillsammans med dina föremål.

Så här gör du för att skicka oss föremål för slipning och service:

Skriv ut ordersedeln. Fyll i alla kunduppgifter, antal och vad det är för föremål du skickar, t ex ”Frisörsax Jaguar”. Skriv ner eventuella önskemål, och skriv under ordersedeln. Vi kan inte påbörja arbetet utan en underskriven ordersedel. Priserna kan du se i prislistan.

Vik ihop ordersedeln och bifoga den med dina föremål i paketet. Packa väl, vira in varje sax för sig i t ex dubbelt tidningspapper eller silkespapper. Packa säkert – dels för dina föremåls skull men också för deras skull som hanterar försändelsen. Du kan använda postens förfrankerade vadderade påsar, köp gärna tilläggstjänsten REK så försändelsen är spårbar och försäkrad. Tänk på att vi tyvärr inte kan ta ansvar för skadade eller bortkomna försändelser.

När vi tagit emot försändelsen kommer vi slipa och serva i turordning. Skulle något vara oklart eller om det inte skulle gå att slipa kommer vi ringa dej och resonera om problemet.

När din order är klar kommer vi skicka en faktura eller meddela summan att Swisha, beroende på vad du kryssat i på ordersedeln. Kortbetalning är endast möjlig vid personlig avhämtning. Vi skickar normalt i retur som REK eftersom försändelsen då är försäkrad. Oförsäkrad brevförsändelse skickas på kundens egen risk, men vi avråder mot det. Extra dyrbara eller tunga försändelser skickas som företagspaket. Kostnaden för returfrakten tillkommer alltid.

Vi slipar även kirurgiska saxar och instrument som t ex osteotomer, även verktyg av hårdmetall. Kontakta oss innan du skickar. Alla föremål skall vara rena och sanitära när du lämnar dom till oss.

Vi hämtar och lämnar gärna inom närområdet mot en avgift (f.n 119:- kr).